Vårens snyggaste klänningar del #1

Kläder,Studentpresenter 25 April 2011 | 0 Comments

Vissa kategorier av kläder går det inte att få nog av. Klänningar, speciellt på våren, är precis en sån kategori. Ju fler desto bättre, och efter att ha letat runt en stund på Halens.se har jag hittat ett gäng riktigt snygga vårklänningar. Kolla in de här:


Klänning

Söt rymlig klänning i röd/vit, marin/vit och blå/vit. Har fickor fram, passar perfekt på stranden! 199 kronor!

Klänning

Svart klänning i jerseymodell med kort spetsärm. 299 kronor!

Strandklänning

Snygg strandklänning med trähalsband. Inga ärmar, skönt! Finns även i svart. Från Lascana, för 399 kronor blir den din (min?)!

Strandklänning

Wow, denna var snygg!! Volanger längst ner är snyggt – har som det går att se på bilden om man tittar nogrant fickor i fram och enunder bysten. Finns i svart, brunt, blå och grön. Blå är helt klart min favorit – vilken är din? 349 kronor kostade den, schysst!

Strandklänning

En till från Lascana som finns i grått, rött, svart och vitt. Kanske skulle man ha en i varje färg? Nää, det blir för mycket — men snygg är den., Min favorit helt klart röd.  Kostar också 399 kronor.

Strandklänning
Riktigt avkopplad och skön strandklänning för 299 kronor. Lös underklänning och framfickor med snyggt mönster/knytdetalj. Finns också i massor med olika färger (klicka på bilden för att se alla ) :) .

Strandklänning

Jättefin! Gillar draperingen längst ner -. Också perfekt för beachpartyt :) 349 kronor!

Klänning

Cool!! Fuskfickor fram och bakfickor med nitar och dragkedja. Finns också i massor med olika färger – Svart var riktigt grym! 349 kronor – en klar favorit!

Klänning

Så himla söt! Volangklänningar är alltid fint på sommaren!

Klänning

Väldigt sommrig (hur det nu stavas?). 399 kronor!

Klänning

En till jerseyklänning med halterneck! Knyts i nacken och har en väldigt snygg knytdetalj med knytband bak (klicka på bilden för att se, en bild säger mer än tusen ord ;) ).  249 kronor bara :)

Vilken är din favorit?

Relaterade sökningar:

Tagged in , , , , , ,

Leave a Reply

logo logo2 logo2