Nyheter från Coolstuff!

Studentpresenter 25 April 2011 | 0 Comments

Ett perfekt tidsfördriv är att kolla in nyheterna från Coolstuff.se . Speciellt för att köpa presenter nu till studenten! Eller till vad som helst, egentligen. Inte minst till sig själv :) Precis som alltid hos Coolstuff finns det ingenting som jag verkligen behöver – bara massvis med saker jag bara måste ha :)  Har du shoppat loss där någon gång vet du säkert hur det känns.

Här kommer en liten lista med sköna nya prylar:

Känner du någon som har en iPad? Spelar han/hon mycket spel? Det brukar man göra på iPad. Då är det ganska schysst att ha en joystick till sin iPad:

Kolla på direkt på skärmen och spela mer än någonsin förut! Och mycket roligare blir det förmodligen också :) Kostar 249 kronor och finns här: http://www.coolstuff.se/Fling-Joystick

Så vidare till mer underhållning. Vad är nu detta? Jo, det är förstås en liten radiostyrd helikopter med avfyrningsbara missiler. That’s right: Flyg runt och skjut upp till 6 missiler. Kostar 445 kronor! Finns här: http://www.coolstuff.se/Silverlit-Heli-Blaster

Hehe… borde egentligen ha en tävling. Gissa vad detta är?

… Ingen aning? Äh, det är enkelt: Det är ju ett spindelmobilställ! Vrid och vänd på armarna (fötterna?) så kan mobilstället både låta din telefon vila eller fungera som en hållare till din telefon:

Praktiskt va? Och ganska coolt!

Eller så här:

Jaja… du fattar. Kostar 185 kronor och är en perfekt present till någon som inte kan slita sig från sin iPhone! (Fungerar till flera mobiler.)

http://www.coolstuff.se/Spiderpodium-Mobilstall

Bonus/extra: Finns även för Surfplatta/Ipad:  http://www.coolstuff.se/Spiderpodium-till-Surfplatta

Och så fortsätter vi vidare till någonting annat som många säkert tycker är otroligt praktiskt: Ett kamerastativ, som du använder för att fotografera dig själv :)  Kolla här så förstår du:

http://www.coolstuff.se/Monopod-Kamerastativ

Vem köper du denna till? Den som gillar att ta kort på sig själv förstås :) (Eller sin familj):

Relaterade sökningar:

Tagged in , , , ,

Leave a Reply

logo logo2 logo2